Barion Pixel

Alkotóhely

Mire jó a Botanika Labor?

Egy különleges helyet keresel rendezvényednek egyedi hangulattal? A Botanika Laborban megtaláltad! A Botanika Labor ideális kisebb rendezvények (30 főig) lebonyolítására. Születésnap, lánybúcsú, kézműves workshopok, termékbemutatók, csapatépítő, fotózások részére ideális. Egyedi design-ja és remek felszereltsége miatt remek helyszín alkotáshoz, beszélgetéshez, előadáshoz vagy akár bulihoz.

Közösségre szabva

Mit találsz a Botanika Laborban?

A 40 négyzetméteres laborban egy nagy helyiség található, amelynek két magas ablaka az ősfás kertre néz. Az előtérbe érkeznek a látogatók, egy fürdőszoba és egy kis konyha is rendelkezésre áll.
A labor fő helyiségében négyzetes asztalokat helyeztünk el, amelyek igény szerint rendezhetőek, variálhatóak. Egyszerre 12 fő tud az asztalhoz ülni. Az asztalokon kívül kanapé és két kényelmes fotel is rendelkezésre áll.

A helyszínről

Hol található a Botanika Labor?

A Botanika Labor Budapesten a második kerületben található egy villaépületben, 10 perc sétára a Széll Kálmán tértől. Mind autóval, mind gyalog könnyen megközelíthető, épület előtt megoldott a parkolás, buszmegálló található pár száz méterre.
A Labor az épület magasföldszintjén van, külön lépcsőn keresztül közelíthető meg.
Pontos cím: 1026 Budapest, Garas utca 24/A

részletekért írj nekünk!

Arra lettem figyelmes, hogy egyre nehezebb kikapcsolni, kilépni a mindennapok forgatagából, a rengeteg feladat, forgalom, információ végeláthatatlan folyamából. Pedig muszáj néha megnyomni a stop gombot, felfüggeszteni a kötelező tevékenységeket és találni valamit, amiben elmerülsz, ami feltölt, lehalkítja a fejedben a hangot, hogy még mennyi dolgod van. Számomra feltöltődés ha egy megértő közösségben vagyok, a baráti beszélgetések és az alkotás öröme.
Miért ne lehetne mindezt egyszerre megvalósítani? Így született meg a Botanika Labor közösségi alkotótér ötlete. Egy hely ahol jó lenni, bele tudsz feledkezni az alkotásba, ahová a barátaiddal is érkezhetsz.

Anna

gondolatok

A Botanika Labor egy kreatív stúdió, amely otthont ad az illatos gyertyakészítő workshopoknak. Ezeken kívül egyéb workshopoknak is helyet biztosítunk, amelyek nem saját szervezésűek, de a Botanika Labor értékrendjével összhangban állnak. A Botanika Labor továbbá kibérelhető egyéb eseti vagy rendszeres kurzusokra, rendezvények, összejövetelek, megnyitók, fotózások részére. Ilyen jellegű megkeresés esetén kérlek írj emailt a hello@botanikalabor.hu email címre és mi tájékoztatunk az elérhető dátumokról és a bérlési feltételekről.

A gyertyakészítés nem igényel az átlagosnál nagyobb kézügyességet, a workshop keretében mindenki maga készíti el gyertyáját, a workshop vezetőjének útmutatása mellett. 10 éves kortól önállóan is készíthetnek a gyerekek gyertyát, 7-10 éves kor között szülő (vagy más felnőtt) segítségével, közösen. 7 éves kor alatt a gyertyaöntő workshopon a részvétel biztonsági okokból nem lehetséges. Elsősorban azoknak a gyerekeknek ajánljuk a workshopot, akik szoktak kézműveskedni és szeretik az ilyen tevékenységeket.

A workshopon készült gyertyádat egy héttel később veheted át választásod szerint a Botanika Laborban, előre egyeztetett időpontban vagy a Széll Kálmán téren található Mókusch kávézóban (Várfok utca 30., kb ahonnan a Várbusz indul, nyitvatartása hétfő-péntek: 7.30-18.00 óra között, szombaton 9-16.00 óra között, vasárnap 9-13.00 óra között) Lehetőség van az általad választott FOXPOST csomagautomatába kérni a szállítást, amelynek díja 1200 ft/csomag és külön fizetendő a workshop végén.

Jelentkezésedet a workshop időpontja előtt legalább 10 nappal tudod lemondani vagy módosítani.. Kérjük, lemondási/módosítási szándékod a hello@botanikalabor.hu e-mail címen jelezd felénk. Ha ennél később, azaz 10 napon belül mondanád le a workshopon való részvételt, kérjük, keress valakit magad helyett, aki részt tud venni a foglalt dátumon - mivel a workshop nem személyhez kötött, tetszőlegesen átruházható másra.

Ajándékutalványt az Ajándékutalvány menüpontra kattintva tudsz vásárolni. Az utalvány nem konkrét időpontra szól, hanem “biankó”, tehát a megajándékozott maga döntheti el, hogy mikor szeretné felhasználni - a vásárlástól számított 1 éven belül. A lejárat dátuma és a foglalás menete szerepel az utalványon, az ára azonban nem. Kérlek vedd figyelembe, hogy az ajándékutalványok az általános illatos szójagyertya készítő workshopra szólnak, de időszakos, egyedi tematikájú gyertyakészítő workshopra is beválthatóak a részvételi díjkülönbözet megfizetése mellett.

A workshopokat 6-8 héttel megtartásuk előtt hirdetjük meg és tesszük ki a honlapunkra. A gyertyakészítő workshopok egész évben zajlanak, kivéve nyáron, tekintettel arra, hogy a nyári melegben nem ideálisak a feltételek a gyertyakészítéshez.

Instagram